Såå nära Sverige

Sveriges väg i VM är inte spikrak direkt. Men det är inte över än. Försvarsmässigt stabila, men dem behöver äga bollen mer i anfallsspelet för att utgöra ett större hot i matcher som igår, mot Tyskland. Va bra stökigt efter matchen också, kul med lite puls.

Idag har vi varit på söndagstur. Åkte till en sjö som ligger vid byn Løten. Tillslut hittade vi ett undangömt ställe där hundarna kunde springa fritt och leka. Tyvärr var det lite risigt vatten just där så hundarna luktar förjävligt nu. Plus att Boston hade en nära döden upplevelse när han plurrade där det va för djupt och inte kom upp. Jag fick ingripa. Tyvärr ville inte Sigge va sämre han heller så han klev ned på exakt samma ställe och fastnade han med. Så fick ingripa igen. Blev tackad med en lyxdusch från Sigges avskakning med lervatten. Blir nog inga mer besök där.

Sen har det varit VM-häng. Ska nog duscha hundarna innan vi går till sängs också.

Kalaspuffar och mjölk. Toppklass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: