Juli 🌞

Som jag har lĂ€ngtat efter den hĂ€r mĂ„naden. Jag och alla andra mĂ€nniskor som bor i norden…..

Fyra dagar till av krigande, fejkleenden och instÀmmande hummningar till kunder (fast jag vill lÀgga mig platt pÄ golvet för att demonstrativt visa hur keffa vissa mÀnniskor Àr) innan jag fÄr spendera lediga dagar med att CHILLA SOM EN GORILLA, naken och dricka hur mycket jag vill.

Förmiddagen har jag spenderat i solen vid vattnet för att bygga en god grund inför kommande resor. Tycker det kan vara sÄ jobbigt att dra pÄ mig shorts och sÄ har jag mina blekgulbeigaben fulla med typ svarta prickar som visar att jag har svarta grova hÄrstrÄn som vÀxer pÄ mina ben.

Erik kom förbi med kebab efter inventering pÄ hans jobb. Han har börjat anvÀnda vita stödstrumpor som ni ser pÄ bilden. Det har kommit nu nÀr Äldern börjat kicka in.

Om en vecka hoppas jag sÄ in i helvete att jag Àr i Uppsala. Imorse Äkte jag förbi den enda gudsförgÀtna matbutiken som Àr öppen hÀr pÄ söndagar. Den Àr sÄ liten att du stÄr typ i kö frÄn det att du kommer in i butiken tills du kommer ut. Syretillförseln och utbudet Àr minimalt och du hamnar alltid bakom ett töntigt par som ska konferera om AKKURAT varenda vara. Du mÄste liksom vara jÀvligt vaken och strÀcka ut armen i rÀtt tidpunkt för att fÄnga mjölken och brödet. GÄr du förbi en hylla och kommer pÄ att du skulle haft nÄgot dÀrifrÄn Àr det nÀst intill omöjligt att backa utan att förstöra labyrintkön.

NÀr jag vÀl kommer hem och Àter min trötta smörgÄs med ost och salami (typisk trött vardagsmacka för barn) sÄ kÀnner jag att brödet Àr typ lite fryst och smakar mögligt.

AssÄ det hÀr skulle aaaaaaldrig hÀnt i Uppsala med Ica Kvantum som granne. DÀr finns allt och man kan andas. Det enda negativa Àr att risken för att stöta pÄ nÄgon Àr fett stor. #aldrignöjd

Den hÀr frukosten pÄ Melrose hade varit perfekt. Kanske nÀsta söndag?!

Nu ska jag stÀda, imorgon fÄr vi besök!

Jag nĂ€r kunder Ă€r jobbiga….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: