Dag 4: Mot Antibes

Sitter som in en jävla komedifilm på ett av helvetets trånga tåg som luktar svett. Tjocka människor som med sina rumpor och magar stöter till allt som kommer i vägen – ansikten, bord och säten.

Alla italienare är svinirriterade (alltså alla förutom Erik, jag och Asiaten bredvid mig) på att tåget är en timme försenat. Tanten bredvid pratar högt med alla om att boka taxi när hon kommer fram typ, ingen pratar tillbaka till henne. När hon ställde sig upp för att släppa ut den kvinnan som satt längst in, kom en ordentlig käftsmäll med stank av rövarnas rövsvett. Jag trodde jag skulle kräkas. På riktigt. Den stanken sitter kvar i mina näshår. Killen snett framför mig med ryggen mot mig tittar på den ena läskiga filmen efter den andra på sin dator. En kvinna i filmen blev av med sitt huvud i en hiss när hon fastnade… That image. Erik och jag sitter inte bredvid varandra, jag har bara ätit chips sen vi åkte från Milano kl 07.00 och har även en stark känsla av att om jag går på toa så kommer djävulens bästa vän, min fiende mensen anlänt. Sitter kvar här med lurarna på fast jag inte har musik på då jag tror mitt 4G är slut.

Tror det här blir min sista tågresa i pöbelklassen. Nästa gång blir det första klass på tåget.

Milano var supermysigt! Alldeles för bra shopping – från en som inte gillar att shoppa! Jobbigt när vi måste hålla i cashen 😭 men fick med mig lite 🎉

Vi har gått alldeles för mkt enligt Erik, men verkligen kunnat strosa omkring utan planer och gjort det vi vill. Tagit vinpauser och tittat på hundar i hundparken som var helt enorm!

Den trevligaste (och dyraste) vinlunchen någonsin. I den finaste galleria jag varit i.

Nu är det bara någon timme kvar innan vi är framme med tåget from hell i Nice och sen ska vi tåga vidare en timme till mot Antibes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: