Dag 5: Juan Les Pins

För att ta vid där Camila avslutade igår. Tåget var sådär ja, men slutmålet gjorde det så värt det. Gränsandes mot Antibes ligger då JLP, vår bas för närmsta veckan. Frankrike ligger mig nära om hjärtat bör sägas och JLP gjorde mig inte besviken.

Såhär ligger jag i skrivande stund, 06.30 och väntar in att resten av huset ska vakna. Tyvärr har Camila börjat känna sig lite sjuk så hoppas hon mår bättre idag. Jag låter henne ligga själv sista timmarna då värmen gjorde mig nervsvag där inne.

Idag har vi två uppdrag – köpa fransk merch och se VM finalen på passande plats. Har höga förväntningar på att vid fransk vinst i finalen kommer vi få uppleva något sjukt här.

Igår när vi anlände, hyfsat nöjd globetrotter. (Läs, inget tågluffarmaterial)

Jag och min tågstolsgranne. Charmig dam som gjorde sina försök att föra en konversation. Slutade med en kroppsspråksdialog, som visserligen italienare är mästare på.

Godmorgon världen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: