Dag 6: Molndans

Igår fick vi fira att Frankrike vunnit EM som om vi var fransmän! Erka fixade en frankriketröja och vi stod länge och tittade på alla firare som sen övergick i något slags obehagligt typ gatubarnsfirande genom att hoppa på bilar och krossa bilrutor. Då pallade vi inte mer.

Wannabe-fransyskan. Jag….

Idag var det molnigt och man kände att det skulle bli lite regn. Och det REGNADE. Läkaren i vårat resegäng drog ihop en pannkaksfrukost och sen tog vi tåget till Cannes. Vi kom av tåget, gick ca 50 meter in på gallerian La Fayette, låtsastittade lite innan vinsuget blev för starkt och gick till en restaurang mittemot gallerian där vi njöt av en trerätters vinlunch/middag i typ fyra timmar innan vi åkte hem till huset igen. En skitmysig dag i Cannes där vi såg …inget av Cannes men åt typ världens godaste mat i världens jävla ösregn.

Perfekt restaurangbesök i Cannes på Da Laura.

Rekommenderas.

Imorgon hoppas vi på sol och bad innan Beyonce och Jay Z.

I love My life.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: