I’m back!

Och då menar jag inte tillbaka i Hamar och ekorrhjulet för det förtjänar inget utropstecken, jag menar att jag börja friskna till efter helvetets pest OCH kolera-liknande förkylning. Jag hostar fortfarande men min feber och hängighet är typ borta. Min humor och mitt sprudlande jag börjar sakta men säkert komma tillbaka. I even made a joke at work today.

Men vi är tillbaks i Hamar, även om det är jätteskönt att komma tillbaka till lägenheten och speciellt Sigge ❤️ Så har jag mått som en jävla skithög sen vi satte fot här på grund av förkylningen.

Gud, vad jag gnäller va? Det är nog för att jag är i ett limbo av känslor efter semestern. Världens bästa (och längsta) semester är över. Jag är så glad över allt jag fått göra, och så glad över att jag kommer kunna tänka tillbaks på alla resor och alla mina favoriter jag fått hänga med! Jag älskar min familj och mina vänner, så, så, så mycket! Gråter typ – neeeej, skulle aldrig… Eeeeh JO!!! För jag är också lite (jävligt) ledsen över att vi inte bor gångavstånd (egentligen cykelavstånd men jag går hellre) eller tågavstånd från mina favoriter på jorn.

Mammas bildbombning från världens bästa sommar följer jao.

Hemma ❤️

Milano ❤️

Antibes ❤️ (och lite Nice, Cannes och St Tropez)

Sicilien ❤️

En sommar svår att toppa! Ostigt men jag behöver skriva det, jag är så jävla tacksam!!!😭❤️

Och nu hoppas vi på lite spännande saker i höst också 💃🏽 – Men fortfarande överlycklig för det jag har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: