Hösten på G – snart jul

Herre min skapare – snart har även jag varit Hamarian i ett helt år. Det här året har gått så sjukt fort and yet I don’t feel a bit wiser.

Igår (lite idag också) hade jag hemlängtan 2.0

Låg typ i sängen och kollade läskiga dokumentärer och deppiga serier hela dagen. Spelade wordfeud med en person som är så dålig att hen ger mig krupp. Får lust att coacha över chatten men jag känner ju inte personen och just nu är hen den enda spelaren jag har.

Det här var liksom mitt guldmoment igår.

Igår hade jag första ensamdagen sen innan semestern. Jag hade typ längtat efter den dagen. Visste ju att Erik skulle jobba hela dagen och att han efteråt skulle på jobbfest. Jag gillar ensamdagar. Men hela dagen igår gick typ åt att längta hem och åt att tänka på hur ”speciell” (konstig/skum/keff) jag är och varför jag inte är som alla andra vuxna (barn) brukar ni tänka så eller är det bara jag?

Hur som. Det är nog därför jag gillar djur och har hundar. Det är ett rätt chillat umgänge.

Det börjar verkligen kännas som höst nu. Det ger mig inte så mycket ångest som jag trodde det skulle göra. Jag är så nöjd med den här semestern och det är så mycket spännande som händer i höst så I go with the flow. For once.

4 värda veckor med majoriteten av alla favoritmänniskor i livet. Det är ju inte så konstigt att jag har hemlängtan.

Ska lägga mig i sängen och tänka på hur tacksam jag är över mina vänner och min familj. Som gillar mig som jag är – jävligt jobbig men också lite cool.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: