Livets oväntade

Ett dygn i Uppsala blev till ett lite längre besök.

Det är mycket som händer som jag skrivit förut och vi får tacka för att vi har förstående chefer och möjligheten till att göra olika saker. Tack gud och universum för att jag inte är ett kontrollfreak för den lilla stress jag redan fått utstå (som är så liten att den typ inte ens finns utan jag skapar den mest själv) har redan fått mig att gråta typ tre gånger idag.

Hur som helst, att go with the flow har fått ett helt ny mening. Oavsett vad som händer så löser sig alltid saker och ting.

Tur i ”oturen” (som egentligen inte är en otur) så fick jag en hel förmiddag med mamma och syster. Vi tog en liten runda på stan, åt frukost på mitt favorithak och tog till och med en vända i domkyrkan för att komma så nära telefonen till himlen som möjligt för att låta the lord know att vi är tacksamma oavsett vad.

Imorgon kommer äntligen mina stjärnor och joinar mig här också och jag kan andas ut lite mer. Ni som vet, ni vet. Ni andra …. håll ut #cliffhanger

Sitter hemma i min systers nya lägenhet och försöker se på Vanderpump Rules men inte det kan just nu få min hjärna att koppla bort det andra. Känner mig så jävla rastlös ….. behöver min lugna hälft nuuuuu…

Haha jag är så skrattretande dålig på att hantera såna här situationer. Livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: