Den 33:e helgen

Den här helgen har varit fullpackad från igår morse fram tills kl 13.30 idag. Från den tiden har jag legat i sängen och dragit av cirka 10 avsnitt The Hills och nu ligger jag fortfarande i sängen och tittar på Gudfadern. Jag börjar känna av liggsår vid skulderbladen.

Igår hann jag med ett besök hos min syster i Sthlm, hundvalpsträff, minikräftskiva och en utgång. Alla moment får 5 av 5 toasts förutom utgången som får 4 av 5 (musiken var ON SPOT). And here is why, vi var ju bland de äldre på Birger Jarl igår, vilket jag accepterar (typ inte det heller) – det som fick mig att koka (och så även idag) på dansgolvet var alla jävla snorungar som knuffades. De barnen dansar ju för fan inte. De står och hoppar, slänger med sina väldoftande hårsvall och på riktigt, ordagrant knuffas. Och ingen uppfostran överhuvudtaget vad gäller den oskrivna regeln om du trampar ihjäl någons tå, armbågar någon i ögat eller skallar ihjäl en person så ber man väl lite snabbt om ursäkt.

Jag som har en del utgångar i bagaget känner att jag har lite krogvett, jag förstår att man är dyngrak men jag funderar på att starta tyyyyyp en miniskola om hur man med små enkla moves ser ut som en Linda Bengtzing på steroider utan att du behöver skada, döda eller ha ihjäl din dansgranne. Ska skriva brev till Birger Jarl och erbjuda mina tjänster. #klagobrevnr2345

Drömfrulle hos min syster i deras fantastiska lägenhet med en utsikt jag typ skulle kunna döda för (förslagsvis en av de hoppande jävlarna från igår)

Jag fick även träffa Baxter igår. En fyra månader gammal fralla. Asså hur mycket jag än skriver att jag ville gråta varenda minut som jag var med honom så kommer ni aldrig förstå hur jävla mycket jag ville gråta. Jag ville typ sno med honom och redo att leva i det gömda ett tag.

Jag vill ha en till (gärna fler) hundvalp nu.

Baxter!!! Du gav mig såna moderskänslor att jag typ ville amma dig.

På kvällen var vi iaf hemma hos Helena i hennes nya woman cave och sög i oss kräftor och kvinnlig energi innan vi drog ner mot rugbymatchen på Birger..

Så jävla gott med kräftor. Jag TROR, inte alls kollat upp detta, att det är SVINDYRT med kräftor i Norge. Kanske ska köpa med 40 kartonger hem.

Jag var hemma vid typ halv 4 (pause for reaction) och satte klockan på 08.00 för att överraska Helena med födelsedagsfrukost imorse hemma hos henne imorse.

Inte helt oväntat blev det avokadomackor med pocherade ägg och kvarg med bär till frukost.

Lite göttigt snack i sängen efter frukosten i några timmar och sen drog Boston och jag tillbaka till Nyby gård för sänghäng.

Imorgon kommer Erka och Sigge. Jävligt efterlängtade ❤️

Nu ska jag fila på min bizbeskrivning om hur jag ska få dagens ungdom att sluta kriga på dansgolvet och sprida danskärlek som Mickey J istället.

Adios 😘

En tanke på “Den 33:e helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: