Frånvaro pga migrän

Och då händer inte speciellt mycket i mitt liv. Igår var jag aktiv 2 timmar av 13 ”vakna” timmar. Låg mest i sängen och halvsov. En av gångerna jag sov föreställde jag mig hur smärtan i huvudet skulle försvinna om jag sköt skallen av mig.

Vi startade gårdagen med en skogstur. Vi hade med oss frulle och satt på två tallstubbar och njöt.

Jag hade liksom föreställt mig en lite grå, halvkylig skogstur, sen hem för att värma oss med en het chiligryta. Det blev skogstur och chiligryta men det var varmt (värme och migrän för mig är lika med helvetet) och sen mådde jag så illa att jag typ inte kunde njuta ordentligt av chiligrytan. Tyck synd om mig! 😩

I typ 20 dagar ska vi ha Cassius hos oss och min dröm om att ha en legga full med hundar är typ real i några dagar.

Jag följer hundstallet på instagram, hittar typ drömhundar varje dag och önskar så att jag kunde ta in fler hundar. Är sugen på en liten mindre hund till flocken.

Typ den här

Så jävla gullig!

Nu ska jag energitänka bort min migrän som är inne på femte dagen……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: