Valvaka, söndagshäng och trehunds-mamma

Det verkar vara sommarväder i Uppsala, här är det riktigt höstväder. Det har regnat hela dagen och jag tycker det är så mysigt – fråga mig vad jag tycker om det efter fjärde dagen i rad med regn. Speciellt nu när vi är trehundsföräldrar. Torka tre hundar och dödsstanken av blöt hund… gånger tre.

Annars älskar jag faktiskt livet som trehundsmamma och det kliar fett mkt i fingrarna efter att tjacka en blockethund av den mindre storleken – tänk väskhund. Jag måste påminna mig själv om att Cassius är en guldhund och att vårt sista blocketköp har multipla aggressiva diagnoser.

Det är trångt i sängen men jävligt mysigt ska ni veta!

Söndagsmyset består av TV4:s valvaka och Erikhar koll med en ögat och örat på amerikansk fotboll. Vi har haft en ganska seg men väldigt typical söndag. 100% chill och uppladdning inför den kommande veckan.

På lördagar går man ju som bekant ut på lokal för att visa att man visst hänger med i svängarna. Det är sen gammalt och så gjorde vi även igår. En vikning från balkongen ner till partypöbeln och tre öl senare så gick vi hem våra 116 steg till lägenheten och snarkade inom 40 minuter. Helt klart en av de trevligare fördelarna när man bor i en liten ort.

Imorgon startar en ny vecka och jag har massa roliga saker som jag måste ta tag i.

Ha en fin söndagskväll och må kärlek och utveckling övervinna hat i valet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: