Typ mansfri helg

Som många andra som är i förhållande med jaktintresserade så försvinner även min man iväg vissa helger på hösten. Fast han jagar brudar på krogen. Skoja! Han jagar pengar såklart! Jag är den enda som får höja blodtrycket på karln. Ingen annan.

Det finns många fördelar med att ha mansfritt. Jag kan kolla på vad fan jag vill utan att höra typ ifrågasättande kommentarer om typ varför jag väljer att kolla 300 avsnitt av Real Housewives. Och att jag får välja exakt det jag vill äta och är sugen på. Ikväll ska jag laga linssoppa 😁

Efter en runda på Rusta och mathandling så är mitt sociala konto (och pengakonto💸) övermaxat för den här helgen. Så nu blir det lite fix här hemma och bara grisa runt hur jag vill.

Köpte nya kuddfodral och doftljus på Rusta. Om jag orkat bära mer hade jag velat köpt en matta också. Fanns ju jättemkt fint där!

Sen valde jag att ”slip something” i hundarnas vatten för att få egentid med fruarna och mitt te. Så jävla mkt höstmys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: