Week 3

Bedrövlig start av mitt lag. Men i helgen står vi upp igen och söndag blir återigen en av veckans höjdpunkt. Har tagit ett steg till i mitt Fantasy beroende – podcasts, och det tar aldrig slut. Svårt att förstå hur stort det här är.

Här har vi gubbsen som förhoppningsvis kommer göra något sjukt på söndag. 🤞

Vi lider annars av hösttrötthet. Efter våra jobb samlas vi hela familjen i en horisontell position och kollar film. Den här veckan har vi gått igenom Twilight filmerna, igen. Camila har tagit efter mig och numera tävlar vi om vem som kommer somna först under filmen. Hon leder.

För ett år sedan var vi på andra sidan Atlanten. Det var bröllopspartaj i Mexico och studieresa i Miami. Resegruppen, Revecos och Horvath försöker nu hitta nya resmål att utforska. Vi är överens gällande två saker, bra hamburgarkultur och sol.

Five guys 🙏🏼

I oktober går uppsalaexpressen igen. Bortsett från själva resan ser vi väldigt mycket fram emot det, av olika anledningar. En av dessa är att Camila ville fira sin bursdag på hemmaplan, det köper jag.

Ni vet familjer som inte låter ha husdjur i sängen, vi är inte en av dem. Har till och med köpt en pall för att dem lättare ska komma upp. Nu ligger vi här allihopa iaf. Det är som att spela Tetris för att få till allas yta.

Såhär ser det ut när jag kommer hem från jobbet. Soffsamling för att prata igenom dagen. En fin stund..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: