Höst-nånting

Helt M.I.A på grund av att höstens ankomst gjort att mitt humör och min energi åker en jävla karusell. Varenda kväll efter jobbet har jag typ inte ens hunnit innanför dörren och somnat. Det är också svinkallt här varannan timme så man blir helt förvirrad och vet inte alls hur man ska klä sig. Jag går mest runt och fryser. Jag tänker att det bara håller på så här till den vackra hösten kommer. Ni vet den där hösten med alla vackra färger och man valt helt rätt kläder för en långpromme.

Jag går mest och längtar till våren just nu och tänker tillbaka på var vi var för ett år sen.

I Miami och Mexico – på livets resa!

Den resan ligger förmodligen på plats 1 av alla underbara resor! Ska ni åka till Mexico måste ni åka till Tulum det är Paradisets Mamma!

Det positiva med att hösten är här är att min födelsedag närmar sig. Och i år ska jag få åka hem också! 😃🙌🏽

Försöker värma upp mig själv genom att tända ljus över allt och försöka ligga under Hundhagen och känna av deras varma goskroppar.

Nu ska jag koka ägg och försöka maxa de här vakna timmarna innan jag däckar igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: