Week 4

Om det inte blir vinst i helgen så blir det här det sista ni hör om fantasyfootball från min sida. 0-3 är bedrövligt och laget fick uthärda en storstädning i veckan. In med ny energi och få rullning på det här är ledordet för helgens omgång.

Ikväll är Camila borta på middag, och ja, de ska till Nagomi. Så, jag och grabbarna – Sigge, Boston och Cassius får kontrollera fortet. Svängde förbi butiken påväg hem från jobbet, klippte ett sex-pack och en flaska röskjut. Kommer somna gott vid halv nio.

Musik är en stort intresse för mig och med det nya sättet att släppa musik sitter man på nålar ibland och inväntar att streamingtjänsterna släpper ut musiken. Inatt var det Weezys tur, efter 4 år kom hans Carter VI, imorn kommer Yandhi från Kanye. Kan bli hörlurar på hela helgen till söndag då NFL är prio.

En favorit i repris – Svensexa – 25 grabbar får faktiskt plats i en Jacuzz.

Avslutar med det. En max två hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: