Din tur Erik..

Ständigt tjat här hemma. Dags att göra rätt för sig. I helgen kom min första vinst tillslut, mot serieledaren. Gick även med i en NHL fantasy league. Helt uppslukad av Fantasy. I början av veckan svängde vi förbi Uppsala. Vi hade lite ärenden att ta tag i, plus att vi hann träffa familj och Camilas vänner med nya tillskottet Alberto.

Jag råkade även ställa mig på vågen, nytt PB. Jag har en utmaning att ta mig an till våren. Tight it up. Intag av mat och dryck blir den stora omställningen. Igår blev det iaf en sallad till middag och idag sushi.

(Colan är Camilas)

Och ja, det blev Nagomi. Svårslaget.

Nu ska vi se avslutningen på Halv åt hos mig med technotomas..

2 reaktioner till “Din tur Erik..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: