FĂ„geln Fenix och jag đŸŠ…

Det Ă€r bara vi som lyckats Ă„teruppstĂ„ med swag. Efter Ă„rhundradets migrĂ€n – kan ha skrivit detta förut men det hĂ€r toppade migrĂ€chterskalan (skalan för att ange migrĂ€nens styrka) som varade i tre dagar och nĂ„gra timmar Ă€r jag Ă€ntligen tillbaka i livet.

Har inte gjort sÄ mycket av vÀrde idag förutom att leka tagare med hundarna och bakat.

Söndagarna har förvandlats till vĂ€rsta grottan för amerikansk fotboll. Erik gĂ„r runt i amerikansk fotbollströja (vilket han typ alltid har pĂ„ sig Ă€ndĂ„) och har pĂ„ amerikansk fotboll pĂ„ alla skĂ€rmar han kan. Han Ă€r med i nĂ„gon lekmannagrupp dĂ€r han och nĂ„gra andra barn leker fotbollsexperter och typ ”tradear” och skit. För nĂ„gon morgon sedan vaknade jag av att han sov med mobilen i handen under tĂ€cket för att det var 16 sekunder kvar av en match. Jag höll pĂ„ att karatesparka honom in the nuts för jag trodde han smsade med nĂ„gon pudel.

SÄ jag sitter med min padda och kollar suits bredvid honom. Och hundarna Àr hÀr ocksÄ. Jag skulle ju sÄklart kunna hÀnga i sovrummet och kolla pÄ TV dÀr men jag tycker typ att det Àr lite mysigt att vi hÀnger fast ÀndÄ inte. Sen har jag sÄna fruktansvÀrda liggsÄr efter mitt migrÀnanfall sÄ det Àr inget alternativ. Sa jag att jag har migrÀn?

Mockarutorna jag bakade blev ju en jÀvla chokladdröm. Frostingen gjord pÄ bland annat tvÄ Är gammalt florsocker blev ju typ det godaste jag gjort!

Receptet instagrammade jag fram och kom in pÄ denna sida.

http://www.bakalite.se/2018/08/13/mockarutor/

Rekommenderas, blev kladdig och riktigt god!

Ännu en vecka har passerat i hushĂ„llet. Nu Ă€r det inte mĂ„nga dagar kvar till Ă„rets höjdpunkt. Firandet av att jag blir ett Ă„r Ă€ldre. Dagen dĂ„ jag vĂ€lsignade denna jord.

Tack för att ni lĂ€ser! 🐱 ha en fin kvĂ€ll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: