36 h i Stockholm

I fredags efter jobbet tog jag flyget (pause for reaction och kudos till mig som klarade runt irrandet på Gardemoen helt solo) till Stockholm för att överraska en av mina bästa vänner med ett Afternoon Tea Push-Party 🎈

Ja det är precis som det låter, en fest för att fira att hon pushat ut en liten drömkid.

Afternoon Tea på Stockholm Tea & Garden får 5 av 5.

Efter fortsatte vi hem och degade i soffan med bebismys och skitsnack. Precis som back in the days när vi gick på gymnasiet och alla bodde i Uppsala. Minus bebis och några rynkor och kilon. Jag som egentligen försöker vara cool och hårdhudad men som egentligen är en gråtig tönt slås alltid av tanken om hur fint det är att vi fortfarande håller ihop. Och har fått växa upp med varandra. Nu har liksom folk börjat få barn?! Min mentala ålder på 25 hänger liksom inte med i utveckligen. Men glad och tacksam till 100%.

Det bebismyset med den lille prinsen 😍

På kvällen blev det pizzamiddag med asgod(!!!) pizza – som BARA finns i Sverige (tack vare vår öppenhet och mångfald) med mina systrar, bästa vänner och systerdotter. Asså då njöt jag också så sjukt mycket av livet och så jävla tacksam för den här helgen.

Nu sitter jag på tåget på väg mot mina boys ❤️ Snälla håll tummarna för att tåget inte får något signalfel mitt i skogen i tre timmar. Då kommer det komma upp en Aftonbladetnotis om en missnöjd kvinna i 20årsåldern (jag ser inte äldre ut) som went cray cray på personalen.

Ha en fin söndag 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: