B-DAY WEEK

Imorse rullades röda mattan ut. Camila startade födelsedagsveckan med att vara ledig och ta sovmorgon. Känns planerat. Veckan avslutas sedan med hemresa till Uppsala och Sthlm för firande. Tills dess ska vi hinna med bio med tillhörande förnödigheter.

I helgen fick jag min beskärda del av norske gutter och vorspiel (förfest). Men det var kul, som hemma fast annat låtval till allsången. Fick även lite tid på byn på nyöppnade festiviteten.

Och igår, som varje söndag, spenderas stora delar av kvällen framför tvn och NFL.

Inget missas här..

Har haft mycket egentid i helgen då Camila va i Sverige. Gick igenom gamla hårddiskar och hittade massa roligt, bland annat klipp när jag skulle lära mig att spela piano. Istället för att hålla ett tal på min brors bröllop för tio år sedan tänkte jag sjunga. Som tur e så fick min kusin spela väl på bröllopet. Jag sköt upp min slot i planeringen otaliga gånger, och med det köpte mig tid att bli fullare.. i efterhand minns jag inget från middagen.

Gessle hade varit stolt..

Väl på bröllopet blev det storband istället till hjälp, kusin på piano, morbror på trummor, kulan på gitarr, morsan på marackas, kusin nr2 på bongo och på bas David.

Nyårslöfte, lära mig spela piano. Gitarr har jag gått på som liten och kan fortfarande behärska men piano får det bli nu.

Sov gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: