A star is born

Vilken jävla film 😭

Om jag hade känt mig bekväm i att gråta offentligt hade jag gråtit sååååå mycket. Asså det gjorde ont i halsen av klumparna av gråt jag fick tvinga tillbaka och svälja. Jag är en extrem fulgråtare och låter som en brunstig gorilla och min näsa blir röd och sväller upp till dubbel storlek. Och snor rinner.

Det finns en film jag inte kan hålla mig ifrån att fulgråta till och det är Marley & Me – så jag kollar bara på den filmen ensam 😭

Men asså en helt fantastisk film. Jag kunde typ inte prata på typ 20 minuter efter att filmen var slut för att min röst skar sig och jag kände att jag hade en tsunami av känslor som ville ut. Bradley Copper – jättepen och superäkta. Lady Gaga (!) ett jävla geni. Jag tyckte om henne mycket innan – nu fan älskar jag henne.

Är det en film ni ska se på bio och gillar bra musik är det den filmen – man får gåshud en miljon gånger och gråtattacker typ 29 gånger. Så bra!

Utöver att vi såg en bra film så var det även vår första gång på bio här i Hamar. Vi köpte stekarplatser längst bak i salongen med chillfåtöljer där man kunde halvligga och med ett fint litet bord för snacks.

Socker och stekarnivå – Max

Det var Erkas första gång på bio utomlands. Adorable – och jag fick vara med på hans ”first”. Min andra gång på bio i Norge. Min första gång var 2009 när Herman och jag bodde i Bodö. Jag (såklart) med superhemlängtan var överlycklig av filmen ”En shopaholics bekännelser”. När vi gick ut från biografen bröt jag typ ihop av sorg i hjärtat då det slog mig att jag var i Bodö och inte i Uppsala….

Idag var det typ samma känsla men det var filmen som berörde mitt svarta lilla hjärta som längtade hem till dawgsen. – Ni förstår varför om ni ser filmen.

Nu pyjamas och ASMR (sök på youtube om du är nyfiken)

Men hörrni, på riktigt – gå och se A star is born! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: