Min trettioandra födelsedag

Firades tidseffektivt med två middagar och en frukost. Precis lagom med supergod mat och massa gott att dricka. Högljutt, organiserat kaos och så jävla mycket kärlek. Jag älskar min stökiga familj.

Middag hemma hos mamma på fredagen med familjen (minus några viktiga)

En bra kväll spenderas med mina broris från andra moris

På lördagen hängde vi hos Bonnedahlianerna med matlagning, bebisgos, bubbel och konversationer som typ ingen fattar.

Jag fick presenter (!!!) som jag absolut inte förtjänar och fick hänga med mina favoriter. Precis den födelsedagshelgen jag ville ha! Men när vi bor hemma i Uppsala igen blir det åter suparfest deluxe i partyleggan – tro ikke på att jag blitt en softie på äldre dar..

Idag har jag varit på kurs i Oslo hela dagen. Min adhd-hjärna zonade ut X-antal gånger när jag satt bakom skolbänken och såg någon stå och prata framme vid tavlan i ögonvrån medan jag ritade på min ko, mitt hus, min bil och min husvagn. Det är 2018 vi måste göra något åt PowerPoint och segheter….

Så kände (känner) jag mig idag.

Imorgon blir en bättre dag… hoppas vi. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: