Halloween

I fredags hade vi gresskarkonkuranse på hotellet. Vi skulle alltså tävla om vilken avdelning som kunde göra den snyggaste halloween pumpan. Här över är vårt bidrag iaf. Bör hamna top 3 i tävlingen.

I linje med att halloween närmar sig har vi kollat igenom en ny serie Camila och jag. Den heter The Haunting, of Hill House. Den har blivit väldigt uppsnackad inledningsvis runt om, men nu när vi sätt klart den är jag osäker på om jag håller med. Säkert värd att se men lite för dåligt tempo för mig.

Även Boston tappade intresset snabbt.

När Camila får bestämma vad jag ska laga..

Ikväll blir det lugn och ro hemma. Jag ska arbeta natt och grabbarna ska ut på en trick or treat runda. Förmodligen blir det real housewife från någon stad och chips och dip. De är väldigt förutsägbara min frus vaner när hon huserar ensam är hemma.

Vi har precis börjat låsa in planer för 2019. Kommer bli ett häftigt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: