Sigge & jag mot världen!

Vi står inför ett vägskäl. Fortsätta framåt och därav acceptera situationen, eller gå åt något annat håll för att försöka förändra situationen. Innerst inne har vi både vetat, men jag känner mig själv och Sigge rätt bra. Vi undviker fakta för att fortsättningsvis kunna unna oss av det goda i livet. Sigge fick den hårda sanningen av en främling idag. Jag väntar med spänning tills en främling ger mig samma dom. Men tills dess ska jag försöka göra något åt det. Och idag startar början av våra nya liv. Det där va inte helt sant. Jag åt en pizza till lunch. Men från kl 21.00 ikväll startade början av våra nya liv.

Vi tog på oss träningskläderna och gav oss ut på löprunda. Det blev en lätt jogg för att sedan få upp pulsen med intervaller i lätt lutning. Bra start för oss båda. Jag måste införskaffa en byggarvest som lyser ilgröngult för att matcha med Sigge. Sen är vi oslagbara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: