Waddupp!

Tiden går så fort nu. Helt plötsligt har det gått en vecka med tjat om att det är min tur att förgylla våra tre läsare med ointressant information. Ursäkta. Sundaymood. Det här är faktiskt otroligt givande. Jag får träna mig i det svenska språket, som jag är undermålig i.

Vilken vecka som varit, Alex från Uppsala har och är fortfarande på besök. Han har fått jobba och lekt lite omvartannat. En annan som uppskattat besöket är Boston. Han har som rutin nu att efter vi har varit på morgonturen så vill han springa in till Alex. Så han står och väntar vid hans dörr..

Idag har Camila planerat att servera en Thanksgiving middag. Storslaget. Hon tänker på mig och mina intressen. Fint. För i USA är TG och NFL sammankopplat till en av de största idrottshelgerna. Så idag blir det fotboll på tv, stuffed turkey, sötpotatis, mashed potatoes o gravy! För att komma in i stämning ska vi även kolla igenom alla vänneravsnitt som utspelar sig under TG. Framförallt avsnittet med Brad Pitt. Överlägset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: