Humörsvängnigarnas mamma

Det ær jag. Och jag vet att det ær flera med mig på denna. Till och med några som inte ens har den sjælvinsikten och ser att de ”lider” av dessa jævla humørsvængningar. Men jag ær nog mamman av alla humørsvængningar.
I dag har mitt humør svængt rejælt. 
Jag har haft ledig førmiddag, børjade jobba kl 18.00 så haft liksom noll stress. Det tar mig prick fyra minuter att gå till jobbet i normal, lunkande takt och ibland tar jag en omvæg och køper en cappuccino.
Jag børjade dagen med att ta en ”sovmorgon”, jag sover ganska dåligt så vaknar typ alltid till vid fem och labyrintar mina ben tillbaka till liv eftersom att dom oftast domnar bort før att de vældigt ofta hamnar under en 40 kilos rottweiler och/eller en 20 kilos (kænns som 35 kg) blandrasgris. Men iaf låg i sængen till typ halv 10, åt lite frulle och gick långpromme med hundarna.
Før att inte møta andra hundar så sicksackar jag mig igenom byn och i dag gick promenaden relativt smærtfritt. Førutom en liten incident dær Sigge høll på att fælla mig pga en misscommunication om vilken sida han skulle gå på som utløste humørsvængningen nummer ett før dagen. Min puls gick upp, jag blev varm i kroppen och svor lite – fem sekunder efter bedyrade jag min kærlek høgt før Sigge och Boston. På riktigt høgt, jag gør det ofta och tænker inte på att folk nog ser (eller hør) mig som en luffare i Canada goose-jacka och mjukisar med två åsnehundar. Jag ær sækert kænd hær i byn som den galna hundkvinnan (som grædde på moset med invandrarbakgrund också) med två galna grisar. Galna till utseendet då alltså… well, well någon måste vara den också.
Min älskade Björn och gris❤️😭❤️
Kom hem, plockade lite hemma, lagade mig lite lunch, slængde in en tvætt, rensade pantburkar bla bla bla bla bla sånt som en husfru gør hær i Hamar va?
Smsade Erik som framkallade HS (humørsvængning) nr 2, 3 och 4 før dagen. 
Pga detta: 
Jag. hatar. såna. svar. Och Erik VET det. 
Till saken hør att vi har haft många diskussioner om vad någon/några timmar betyder. Før det ær Eriks standardsvar i många situationer nær jag frågar om tider.
Efter en sms-diskussion i typ en halvtimme så var det tydligen ett ”skæmt”. I Call bullshit on that men vi ær vænner nu.
Sen kommer Erik hem och jag ber honom att byta lakan (alltså bara lakanet – hade jag velat att han skulle byta sængklæder hade jag sagt sængklæder, tycker det var tydligt vad jag ville att han skulle byta) Får till svar.
”Vilket ær det?” What the fudge? HS 5 sætter igång, den lyckas jag andas ut ændå ganska bra. Sen frågar han ”Var finns rena lakan?” HS 6 kommer, lyckas psykskratta (ni vet nær man inte vet om man ska skratta eller gråta) bort den. Dessa frågor var också bara på ”skoj” (callar bullshit på de också – men jag inser i samma sekund att det ær mycket han gør som jag inte sætter mig in i som jag skulle børja gråta av om han någonsin skulle be mig gøra de sakerna)
HS 7 kommer av att jag slår i huvudet i ett av våra jævla snedtak och då vill jag ta mitt pick pack och flytta till Uppsala før dær finns inga jævla snedtak som hoppar fram som gubben i lådan och ger mig hjærnskakning. Jag får ont i huvudet men har inte tid att reagera då jag måste vara på jobbet inom 15 minuter. 
Min bästa person i livet ❤️ finns ingen som irriterar mig så mycket som du.
Totalt alltså 7 hs-anfall hittills. Ett HS børjar med kokeri, svordomar, gråt inombords och avslutas med ångest, kramar och kærlek. Så det ær mycket kænslor. Jag blir lætt trøtt. Men vad tråkigt det skulle vara om jag var plain jane.
Imorgon kommer min mamma. Min ælskade mamma som också brukar framkalla några HS, men det ær oftast i samband med att vi ær hela familjen samlade och alla syskon på plats. Tænk er 5-6 stycken med samma typ av HS (men typ bara en (jag) som kan erkænna høgt att vi lider av kraftiga HS), fram med vin och popcorn ba! 
Men imorgon kommer mamma och Walter och hænger med oss i fyra dagar och det ska bli helt jækla underbart. Jag har længtat så sjukt mycket efter dessa dagar ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: