2:a advent

Tillslut kom det. SNÖN. Hela hamar är täckt med 20 cm fresh powder snow. Hundarna älskar det, samt att det gör mycket för julstämningen. Så vi är nöjda. I lördag tex, då var vi på julmarknad i Lillehammer som Camila hade sökt upp. Visade sig att det var fem stånd och en grillplats. Minuspoäng för reket men oavsett, snön gjorde det hela väldigt stämningsfullt. Under helgen har också Loreto och Walter varit på besök. Vi försöker bryta mönster när det kommer till planering av besök. Så denna gång blev det inte Nagomi utan Pizzanini till middag. Skönt med förändringar.

Här är vi hela gänget..

En av mina favoritstunder på dagen. Kolla Fallon på youtube med killarna. Och idag är det en månad kvar tills vi åker till usa. Funderar på aktiviteter. Det blir något arena besök iaf. Kanske NBA. Och om vi har tur spelar Pats en playoff-match när vi är i Boston också. Kan vara coolt att vara i staden då.

Nej, nu sover vi..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: