Julen i sikte

Söndagar är våran dag. Camila och min. När resten av Hamar går till kyrkan kan vi leka fritt på gatorna. Och framförallt nu när det är vitt och fint ute vill man gärna göra som Ernst. Bara gå ut och suga in alla intryck. Så idag blev det som bilden ovan illustrerar, en frukost/lunch på stan.

Camila påminde mig när vi gick hit om att jag fyller 34 år snart. Thats a slap in the face. I år blir det inte något kalajs iaf. Med åldern börjar man inse sina begränsningar. Det finns verkligen än morgondag och den är förjävlig.

Till helgen kommer mina föräldrar för att fira jul med oss. Det blir trevligt att få besök igen, plus att de kommer med julmat, svensk sådan. Jag provade den norska varianten här i veckan och blev inte övertygad. Det är även generellt med norge. Det känns som det alltid är något som saknas.

McDonalds och biopopcorn finns iallafall, och det smakar som hemma.

Vi har en spännande vecka framför oss. 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: