3 dagar till sen lite ledighet

Planen var att jag efter jobbet skulle mysa till det med ansiktsmask, hyra ngn bra film och tända massa ljus. Jag kom hem från jobbet, fick beslutsångest av att välja film och så blev det liksom snabbmeddelanden och nu ligger jag i sängen och tittar på Kung Fu Panda. Helt jävla slut som artist.

På lördag får jag gå på fyra dagars julledighet. Ska bli så skönt. Så kommer svärföräldrarna på lördag också för lite julfirande. Ska bli så himla MYSIGT! Längtar så sjukt mycket efter att få äta ett svenskt julbord. Vill typ gråta.

Det är så mycket som händer nu och det går så fort! Om två veckor har jag tre veckors semester och då får vi hänga i uppsala, NEW YORK och BOSTON!! Vilken jävla rivstart på året!!! Måste börja reka inför USA.

Jag listade mina favoritfilmer inför julen häromdagen på instastory. Herregud, det är ett ämne som berör. Mycket kommentarer. Tänkte att jag skulle dra av en film ikväll men som sagt pallade inte….

Nyckelord på min blogginlägg 2018:

– Vin

– Svordomar från A-Ö

– Trött, tröttare, tröttast…

Nu ska jag labyrinta mig in till min plats i sängen mellan de här två – Erka firar lillördag.

Sleep tight jao.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: