📍New York 🇺🇸

Oh My god, 300 dagar senare så skriver jag nytt inlägg. Det har varit en stressig tid hemma med besök över nyår, sen jobb några dagar innan jag gick på 3 veckors semester i fredags.

Vi åkte mot Uppsala samma kväll och helgen fylldes med babyshower, dop, sekthäng och sen var vi här typ.

Vi kom igår vid 22-tiden (04.00 svensk tid) , drog en fet måltid på Popeyes innan hotellhäng.

Vi vaknade vid halv sex imorse och låg och drog oss ett tag innan vi startade dagen med drömfrukostarnas DRÖMFRUKOST på The Smith.

Eggs Benedict, gröt, apelsinjuice och cappuccino

Jag vet fan inte hur jag ska beskriva hur gott det här var. Men för att försöka ge en bild av det hela. Erik och jag strosar till detta drömställe efter tips från Tove (som skickade den bästa listan på att göra saker i NYC – hon har bott här och hon är en bror som vet vad jag gillar) totalt chill-mode on på New Yorks ascoola gator, vi kommer in och är först av alla gäster där. Jag trodde det skulle vara packat med folk. Jättetrevlig personal, superfint, typ hakigt och lite ruffigt inrett med kakel typ. Så kommer de in med de fetaste jävla tallrikarna och riktig håll käften-frulle… på fullaste allvar så hade jag kunnat gråta om det inte vore för att det kanske skulle uppfattas som att jag är och nallar på en sängplats på närmsta psykhem.

Det var verkligen så gott!

Erik njöt på som fan också.

Efter det shoppade vi lite på TJ Maxx och Marshalls – drömbutiker för mig som är snål och har allt på samma ställe.

Nu napar vi och chillar på hotellet innan vi ska ut och leta middagshak. Även detta är som gjort för mig – typ 300 kanaler med en tv-tablå helt i min smak! Så långt ifrån SVT man kan komma och fyllt med skrämselprogram och skräp-TV! Det här är en semester HELT i min smak.

I taxin på väg tillbaka till hotellet – jag med ett öga redan utcheckat pga trötthet.

Toodles! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: