Jag går med öppen mun varje sekund.

Det är tredje gången jag är i New York. Första gången var jag två. Minns inte ett skit. Bara historien mamma och pappa berättat hundra gånger om när jag blev biten av en ekorre – i central park – jag är inte 100% säker på detaljen om att det faktiskt var i central park eller om det är en kryddning som jag eller mina föräldrar addat. Det kan lika gärna ha varit en ekorre i en lekpark i New Jersey. Hell, det kan lika gärna ha varit en vante som såg ut som en ekorre i new jersey 🐿

Min storasyster och jag hemma hos min farbror i New Jersey.

Här är jag och min kusin för typ 30 år sen. Hon fick en liten son igår!

Andra gången minns jag lite mer. Då var jag en tolvårig fuling med orangutangarmar, skitstora framtänder och inte en endaste lite utbuktning av pattar. Av förklarliga skäl finns inga bilder på Facebook att finna från detta. Då var vi här i nästan en månad. Jag minns typ world trade center, empire state buildning och mycket släkthäng. Även här hört historier bland annat om att min farbror ringde min pappa (min pappa kom efter två veckor) och sa att det var något fel på mig för jag pratade ingenting. Jag vägrade prata spanska och engelska. Pratade bara svenska med min storasyster… oh well, inte mycket har förändrats där.

Den här gången i New York. Asså WOW!

Jag är i himmelriket när det kommer till frukostar! Bara att gå runt och strosa och se alla mysiga, vackra, sopiga och luddiga områden som man sett på film det är helt jävla magiskt!

Avokado och äggtoast på Balthazar!

Jag njuter varenda minut här. Det här är fett coolt, OM jag ska klaga på något är det att jag inte kan unna mig en brewski, vino eller drinkar. Fördelen är ju att jag inte heller blir bakfull utöver att det bakas ett [nes] i magen på mig.

Brooklyn bridge i bakgrunden! Idag ska vi korsa den och hänga i Brooklyn.

Frukosten igår var också magisk – en lite ”enklare” frukost på Gregorys Coffee.

Söndagen spenderades runt Times Square där vi kollade på NFL på en sportsbar.

Nu ska vi vila lite på hotellrummet innan vi ska eftermiddagshänga i Brooklyn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: