Stressens mamma

Jag har inte haft ro i kroppen för att blogga. Literally. Det växer på mig både här och där och min sömn har totalt fuckat ur för det känns som att det sitter fast en säl på min mage som sakta äter upp mina rygg och magmuskler (de lilla jag hade från forntiden) vilket gör att jag kan inte vända mig smidigt i sängen utan att behöva typ dra mig runt.

Det är också mycket saker som vi haft funderingar över i och med att vi jobbar i ett land men ska föda i ett annat. Men, allt löser dig och listan med saker att göra börjar jävligt sakta att bockas av.

Annars var det ju Alla hjärtans dag igår om någon missade det, en dag jag gillar men det vågar man ju nästan inte skriva för då kan du bli mördad av olika hatare.

Standardinläggen på instagram under alla hjärtans dag:

– Såklart popularitetstävlings-bidragen om vad man har och får

– Alltid någon bild med typ ”idag och alla andra dagar” för att faktiskt påminna sig själv och allmänheten om att man kommer ihåg att älska alla andra dagar också

– Hatarna – de som ba hatar på dagen

Jag blev helt ärligt extra kär i Erka igår när han skickade blombud till mitt jobb. #hycklareharingapolare

Fina rosor, en flaska alkoholfritt bubbel -svingod! Och choklad.

Vi beställde hem sushi, tände ljus, åt marängsviss och sen blev vi aströtta som vanligt och hamnade i sängen framför The Office med dawgsen. Det är typ så våra kvällar ser ut nu. Så skönt. Det är dessutom livsfarligt att vistas utomhus nu då det är halt.

Annars har vi gjort typ det vanliga, ätit onyttigt, hängt med hundarna i skönt och oskönt väder och typ hängt. Vi laddar upp inför nästa helgs besök.

Förra veckan åt vi på Victoria Haven som nog är favoritrestaurangen här i Hamar. En helt perfekt kväll med det godaste köttet jag ätit på länge och att få umgås med Eriks förra chef och hennes man. Att vi fått lära känna det paret är utan tvekan det bästa med vår flytt hit till Hamar. Stora ord men så jävla sant.

Nu blir det fredagskos innan lördagsjobb. Annars hade det ju gått stökigt till ikväll… skoja 😞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: