Gravidetsglow och härligheterna

Bara avlöser varandra. Bara det att glowet är typ svett från feber och andfåddhet och härligheterna är sjukdomarna som bockas av i sjukdomsboken. Nu har jag fått en streptokockinfektion och ska äta penicillin i tio dagar. Förra veckan var jag förkyld med feber. Prick en månad efter att jag höll på att stryka med i någon kraftig influensaliknande sjukdom. Jag gråter mycket nu. Det hjälper för stunden och Erik och hundarna ger mig kramar och kärlek.

En penicillintablett fyra gånger om dagen i tio dagar mot streptokockinfektionen. Två tabletter järn om dagen för att mitt syreupptag får mig att låta som en flodhäst och de tabletterna fuckar upp mitt tarmsystem så då får jag även ta magtabletter och sen en fisktablett mot jag vet inte vad.

Men, nu ska vi inte vara såna. Lilla nes i magen växer och rör sig och snart är det inte långt kvar. Vill bara ha vår nu.

Uppsala visade sig verkligen från sin absolut bästa sida och det luktade vår och solen brände. Ett supervärt 51 timmarsbesök! ❤️ Sen åkte vi hit och norra Europas största skridskobana glider fortfarande bättre än ever.

Nu ska Boston och jag glida ut en sväng och sen ska jag koka ihop en soppa och googla streptokockinfektion+gravid och se vad familjeliv har för erfarenheter.

Längtar efter vinluncher och värme! 🌞

Gravidetsglowets mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: