Nedräkning och flyttkaos

Ber om ursäkt för 300 års tystnad. Jag skyller på Erik.

Nedräkningen har iaf börjat. Om två månader ser livet inte alls ut som idag. Jag tänket mycket på hundarna. Hur jag inte vill att de ska känna sig bortglömda mitt i allt. Multitaskandet kommer att ställas på sin höjd. Vagga bebis och klappa hundarna med båda fötterna typ…. ska börja träna lårmuskler asap för att få till rörelserna.

Min mest använda emoji just nu är 😭. Den står för glädjetårar, ilskna tårar och bara allmänt stressad över livet.

Jag är ju inte jättestark på förändringar. Satt och kollade igenom mina sms till min förra chef inför flytten hit hösten 2017, haha asså oh My god vilken drama👑. Är i samma tillstånd nu fast på steroider 😭

Men det går bra, det blir bra.

Mindre glammig frulle framför Beverly Hills mitt i flyttkaos på bordet.

Annars har det inte hänt så mycket spännande. Dagarna ser typ lite lika ut. Solen har börjat smälta snön men sen får vädret psykbryt och snöar på massa igen och snöhögarna kommer förmodligen vara kvar till september när nästa snö kommer. Så otroligt less på min vinterjacka och mina tunga vinterskor.

Nej, det ska bli bättre och gladare uppdateringar. Eller gladare… jag kan inte lova. Kan inte hålla på och fejka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: