Idag fick jag mig en riktig jävla fright

Ännu en dag i flyttkaoset och stressa hit och dit. Men listan bockas av jao.

Erik och jag fick till och med till en riktigt omysig frukost på café idag. Han satt och knäskakade av stress och jag fick en dålig cappuccino.

Så här såg det alltså inte ut idag.

Efter frukosten gick jag hem och bedyra min kärlek för Bobbo och Sigge ❤️

En helt vanlig promenad som hade (med kraftig betoning på hade) kunnat slutat med ett bad i mjøsa.

Jag nämner inga namn, men ena hunden råkade knuffa till en den andra ner för en liten, liten men ändå brant backe ner mot vattnet. Hunden som blev knuffad rullade ner helt okontrollerat i slowmotion ner mot vattnet och det enda jag såg framför mig var min bebis som skulle hamna i iskallt vatten utan ngn kontroll 😭

Rullhunden fick kontroll och hamnade på benen innan han hamnade i vattnet och jag skällde ut den andra hunden och förklarade (skrikandes) att så beter vi oss inte i den här familjen – som om han förstod vad jag sa… eller ens knuffade honom med mening. Det var inte scenen från lejonkungen där Scar kastar ner Mufasa. Men mitt hjärta höll på att stanna, tur att mitt kärringskrik mitt i tumultet hjälpte… skoja.

Det var alltså inte så här det gick till.

Erik såg typ ingenting. Jag överreagerade och efter det bad jag om ursäkt till ena hunden och pussade på båda.

Mina älskade, älskade boys ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: