Nedräkningarnas nedräkning HEMMA

Mer än en månads frånvaro och vi tar tacksamt emot priset för universums sämsta bloggare.

Det har hänt massor under tiden, vi har flyttat hem, vi har ordnat ett barnrum, min mage har exploderat i storlek, mitt humör har skenat, jag har fått ca 300 panikattacker och träffat mina vänner och min familj massor under denna månad i vår älskade lägenhet i världens bästa stad.

Hundarna trivs med att ha tillbaka sin uteplats och kan skälla på grannarna i lugn och ro.

Soldyrkarna.

Det bästa just nu är att det är så jävla smidigt att inte behöva ramla ner för 40 trappsteg ut på en full parkering där Boston oftast fick avreagera sitt människohat för att gå ut på promenad med hundarna. Här känns det som att vi går ut på en äng utan trappor, hinder och eldprov. Inte riktigt, det går människor här också – så bra har vi det inte och gallerian som låg på andra sidan vägen har expanderat så pass att deras ena vägg typ snuddar vår husvägg men ändå.

59701958_287894478816242_5023646662845792256_n

Men ja, jag säger det fortfarande minst en gång om dagen, jag älskar att bo här..

Det finns massor mer att skriva och berätta och är det något jag har just nu så är det tid. Mellan mina naps som jag tar cirka en gång i timmen så kommer jag hinna skriva mer om livet här hemma och vad jag saknar och inte saknar med Hamar. Hur mycket jag ogillar att vara gravid samtidigt som influencers och hur mycket jag ogillar influencers. Livrädslan över att vi snart har en liten bebis här hemma som vi ska lära känna och ta hand om. Hur konstig känsla det är när man försökt så jävla länge att få till något och när man tillslut får det så vet man inte hur man ska reagera.

49097756_231362087757734_6971642312740831232_n

Känsla on point. 

Vi börjar så här. Nu har jag hittat Eriks dator så jag slipper blogga från telefonen då mina feta svullna gravidfingrar knappt kan greppa tag om tegelstensfan till telefonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: