Sommarhänget

När vädret är röv och Erik måste knega då cashen ska in för att vi berikats med en gullig liten fattiglapp så får vi försöka hitta på saker när fadern är ledig.

Men nej, vi har aldrig spontant kunna dra iväg på coola resor pre-baby heller pga hundarna och såklart lack of miljoner. Just nu är det ju sol och jag sitter på uteplatsen och solar så ska inte klaga.

I tisdags åkte vi till Öregrund för att äta middag. Så jävla mysigt litet ställe. Synd bara att det ligger lite för långt bort för att åka dit några timmar när som helt lite oftare. Så jävla bra service och supermysig restaurang allt var verkligen hundraprocentigt. Tills de började med allsången. Då kände jag hur nervositeten och rädslan över att allsångskillen skulle attackera mig med micken blev större och större. Fy fan. Dör nu när jag tänker på det. Jag hade typ kräkts på micken. *drömljudet*

Annars var allt dunder!

Några sköna guzzar och softa respektive så är det all good in the hood.

Cléo sov igenom hela Öregrunds-besöket.

❤️+🍷= 🙌🏽

Nu taggar jag inför ikväll då jag ska äta middag och dricka vino med mina bästa vänner.

Kanske någon som reagerar på att jag efter två månader lämnar bebis hemma med sin andra vårdnadshavare (!) men för mig känns det skönt och värdefullt att få en kväll med mina bästa vänner utan att fokusera på när jag behöver byta blöja, vagga eller mata någon annan.

Nu ska jag maxa solandet innan livet drar igång igen (Cléo vaknar). Har aldrig varit så här blek någon sommar. Eller mullig men blekandet svider mer.

P,L & U ❤️🤙🏽

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: